Beykoz İshaklıspor’da Hedef 2.Lig

Merhaba kıymetli okurlar ve takipçiler…

Türkiye 2024-2025 futbol sezonu 2.lig ve 3.lig kuraları bugün çekildi. 3.ligin en heyacanlı karşılaşmasının tribün yönünden bu sezon 1.grupta mücadele edecek olan Bursaspor, Karşıyaka arasında geçeceğini düşünüyorum. Her iki kulüpte köklü camiaya sahip olmakla birlikte önemli taraftar potansiyeli var.

2.lig ve 3.Lig kura çekimini Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Resmi Youtube kanalından takip ettim. Merak ettiğim kulüplerden biri de Beykoz İshaklıspor’dı. Beykoz İshaklıspor bu sezon 3.Lig 2.grupra mücadele edecek. Beykoz İshaklıspor’un 3.Lig’e çıkması futbolseverler tarafından süpriz olarak karşılansada, Kulübün Başkanı Ali Cinel ve yönetiminin futbola olan düşkünlüğü ve sevgisi herkes tarafından biliniyor.

Kura çekiminin ardından hem yeni sezonda başarı dilemek, hemde çekilen kura ile ilgili düşüncelerini öğrenmek için Beykoz İshaklıspor’un Başkanı Ali Cinel‘i aradım. Gayet samimi, içtenlikle gelen ses tonuyla şu ifadeleri kullandı;

“Yeni sezonda bütün futbol kulüplerine başarılar dilerim. Bu sezon ki hedefimiz, 2.Lig’e yükselmek. Çalışmalarımıza bu yönde ve titizlikle devam ediyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.” 

3.Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor’un rakipleri ise,

Uşak Spor AŞ
Tire 2021 FK
Nevşehir Belediyespor
Muğlaspor
Adıyaman Futbol Kulübü
Mazıdağı Fosfatspor (Mardin)
Kelkit Hürriyet Spor (Gümüşhane)
Smart Holding A.Ş Çayelispor
Fatsa Belediyespor
Türk Metal 1963 Spor Kulübü
Etimesgut Belediyespor Kulübü
Amasyaspor FK
Balıkesirspor
İnegöl Kafkas spor
Silivrispor

13 Haziran 2024 – Yakacık