Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel İle Telefonda Görüştüm

Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel İle Telefonda Görüştüm

Merhaba kıymetli okurlar ve takipçiler…

Futbol üzerine araştırmaktan, yazmaktan, konuşmaktan, tartışmaktan, düşüncelerimi aktarmaktan, haber yapmaktan inanılmaz keyif aldığımı belirtmek isterim. Dün akşam Süper Lig şampiyonluğu için mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye adeta ekranlara kitlenerek takip etti. 64 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe, Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek şampiyon olma şansını son maça bıraktı. Şimdi futbolseverler şunu merak ediyor; Galatasaray şampiyon olmak için Konyaspor deplasmanından 1 puan alabilecek mi? Bu sorumun nedeni Konyaspor’a Süper Lig’de kalması için 1 yetiyor. Fenerbahçe ise sahasında küme düşmeyi garantileyen İstanbulspor ile oynayacak ve Konyaspor – Galatasaray maçının sonucunu bekleyecek.

Geçtiğimiz günlerde, sosyal medya hesabımdan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1.Grubu şampiyon bitirip 3.Lige yükselen Beykoz İshaklıspor’un 30 milyon TL borcu olduğu ve kulübün Beylerbeyispor, İnkılapspor’a satılacağı iddialarını kamuoyu ile paylaşmıştım.

Kamuoyuna yansıyan iddialara karşı cevap hakkı doğan Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel ile telefonda görüştüm. Başkan Ali Cinel, tüm samimiyetiyle iddalara cevap vererek, “Ne Beykoz İshaklıspor’un borcu var. Ne de benim borcum var” dedi.

Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel iddialara şu sözlerle cevap verdi; “ Beykoz İshaklıspor 3.lige yükseldiği için çok mutluyuz. Bu mutluluğumuz ve başarımız gölgelenmek isteniyor. Ne Beykoz İshaklıspor’un borcu ne de benim borcum bulunmamaktadır.” İfadelerini kullanmasının ardından kulübün satılması iddialarına da şu şekilde yanıt verdi; “Kulübümüzün başındayız. Beykoz İshaklıspor’u satmak gibi bir amacımız bulunmamaktadır. Hedefimiz Beykoz İshaklıspor’u sporun ve futbolun her aşamasında daha yükseğe çıkarmayı, başarılarımızı daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz.”  İfadelerini kullandı.

20 Mayıs 2024 – Yakacık