Acun Ilıcalı’ya Ali Koç ve Aziz Yıldırım Canlı Yayınını Sordum

Merhaba kıymetli okurlar ve takipçiler…

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanını seçiyor. 62.Fenerbahçe SK olağan seçimli genel kurulu 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Fenerbahçe Şükrü Sarçoğlu Stadyumunda gerçekleşiyor. 46 bin 410 Fenerbahçe kongre üyesinin oy kullanma hakkı var. 9 Haziran Pazar günü saat 10:00 itibariyle Fenerbahçe kongre üyeleri oy vermeye başladı. Saat 17:00’de sona erecek olan oy verme işlemine saat 13:00 itibariyle 13 bin 739 kongre üyesi sandık başına gitti.

13 bin 739 kongre üyesinin oy kullanmasıylla ilgili Ali Koç’un listesinde olan Acun Ilıcalı’ya şu soruyu sordum; ” Saat 13:00 itbariyle 13 bin 739 kongre üyesi oy kullandı. Kongreye katılımı ve ilgiyi nasıl görüyorsunuz? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyiim?”

Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı; “Katılım az olduğunu düşünmüyorum. Pazar günü olmasına rağmen insanlar güzel bir gün geçiyor. Fenerbahçelilerde erkenden gelmek zorunda değil. Oy kullanma sayısının 25 bini bulacağını düşünüyorum. 25 bin oy kullanılan bir kongre hatırlamıyrum bir futbol kulübünde.”

Ayrıca; Acun Ilıcalı’nın bir TV programında “Ali Koç ve Aziz Yıldırım ile tartışamaya girsin, canlı yayına çıksın, Ben hiçbir şey bilmiyorum” demesiyle ilgili düşüncelerini sordum. Acun Ilıcalı, bu soruya cevap vermek istemediğini söyledi.

9 Haziran 2024
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı – Kadıköy