Laiklik ve Atatürk Üzerinden Tarikat ve Cemaatlere Koz Vermek

Merhaba kıymetli okurlar ve takipçiler…

Kilise saldırısı, Çağlayan Adliyesine düzenlenen saldırı, Küçükçekmece’de ağır silahlar ile düzenlenen saldırı derken, şimdi de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saldırı başladı. Kim tarafından, Necmettin Erbakan’ın önemli adamlarından biri olan, Recep Tayyip Erdoğan ile arasından su sızmayan, Almanya’nın ve Avusturya’nın çok iyi tanıdığı Şevki Yılmaz tarafından.

Genel veya yerel olsun her seçim öncesi Türkiye’de birileri ülkede kaos yaratmak için, vatandaşları ve siyasetçileri korkutmak için birileri düğmeye basmaya devam ediyor. Son iki gündür Şevki Yılmaz’da Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıyor. Birilerinden emir aldığı belli. Yoksa bayram değil, seyran değil durup dururken neden saldırıyor?

Zaten Şevki Yılmaz, kapatılan Refah Partisi’nde milletvekilliği yaptığı dönemde, Mustafa Kemal Atatürk’e, Atatürkçülere saldırmasıyla bilinirdi. Hatta, “Şeyh Sait, Çerkez Ethem” gibi vatan hainlerini övmekten, “Kahraman” göstermeye çalışmaktan vazgeçmezdi.

Mareşal Fevzi Çakmak’ın “Cemaat ve tarikatlar, Haçlıların Anadolu’da kurdukları ileri karakollardır.” Sözünü çok sever, bu söz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tehlikelere karşı gözlerini açma konusunda delil niteliğindedir. Cumhuriyetin ilanından 100 yıl geçmesine rağmen, batı “Din” kisvesi altında, “Etnik köken” adı altında, iç savaşa zemin hazırlamak için “Atatürkçüler” oluşturarak oyununa devam ediyor. Birkaç gündür yaşanılan örnekler gibi.

Bu ülkenin teminatı olan sessiz bir çoğunluğun olduğunu belirtmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti uğruna, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları uğrunu elini taşına koyacak milyonlarca vatandaş var bu ülkede. O yüzden ülkenin yönetim şeklini değiştirecek hamleleri yapmak herkesin harcı değildir. Kan ile irfan ile kurulan bir ülkeden bahsediyorum.

Bir de laiklik, Mustafa Kemal Atatürk üzerinden, prim kasanları özellikle sosyal medya üzerinden görüyorum. O prim kasanların çoğu, İngiltere, Belçika, Hollanda vb. monarşi ile yönetilen ülkelerden destek almaktadır. Onlarında görevi şu, laiklik ve Mustafa Kemal Atatürk üzerinden, tarikat ve cemaatlere koz vermek.

Örneğin, “Şeriat”a küfür eden Avukat, CHP’de siyaset yapmış bir isim olan Feyza Altun isimli hanımefendi, “Atatürkçü, laik, seküler olduğunu belirtiliyor. Peki, Feyza Altun gözaltına alındıktan sonra kendisini kim “Kahraman” ilan etti; Hollandalı, Hollanda genel seçimlerinde yüzde 23.5 oy alan mecliste 37 milletvekili çıkaran aşırı sağcı Geert Wilders. Feyza Altun ile ilgili yaptığı paylaşım ise, “Feyza Altun bir kahramandır.”

Değerli okurlarıma sormak istiyorum, Atatürkçü, laikliği savunan, seküler bir insan batıdan medet umar mı? Bir de Hollanda “Anayasal Monarşi” ile yönetilen bir ülkeyken!

Allah göstermesin, Türkiye Cumhuriyeti’ne bir şey olsa ilk terk edecekler tarikat ve cemaatler, “Şeriat” isteyenler, Atatürkçü, laik, seküler düşünceler üzerinden batının gösterdiği oyunu oynayanlar olacaktır. Hatta, tarikat ve cemaat üyeleriyle, şeriatçılarla aynı uçakta yolculuk yapmak pahasına ülkeyi terk edeceklerdir.

Ama bu topraklar için, Türkiye Cumhuriyeti için kalıp mücadele edecek olan yine gariban Anadolu çocuğudur. Toros yörükleridir. Efelerdir, uşaklardır, kızanlardır, dadaşlardır, gakkoşlardır vd.

Çünkü, onlar bu mücadeleyi Balkanlar’da, Kerkük’te, Musul’da Çanakkale’de Sakarya’da, Dumlupınar ‘da yaptı. Bugün yine yapacaklardır.

Din kisvesi altında takılan maskeler, laiklik adı altında takılan maskeler bu vatanın fertleri tarafından bilinmektedir.

Laiklik ve Atatürk Üzerinden Tarikat ve Cemaatlere Koz Vermek

Necmettin Erbakan (Ortada) – Recep Tayyip Erdoğan (Solda) – Şevki Yılmaz (Sağda)

Laiklik ve Atatürk Üzerinden Tarikat ve Cemaatlere Koz Vermek

Hollandalı Siyasetçi Geert Wilders’ın Feyza Altun’u desteklediği paylaşım

21 Şubat 2024 – Yakacık